Andra besöket

Återbesöket hos kiropraktorn

Vid återbesök (2:a besöket) fortsätter vi att behandla enligt vårdplanen. Besöket tar mellan 5-15 minuter beroende på vilken behandling som utförs. Vid behov gör vi ändringar i behandlingsåtgärd eller i träningsprogrammet.

Ibland kan det uppstå situationer då det är nödvändigt att göra en ny undersökning vid t ex ny skada/händelse som förändrat tidigare symtom. I dessa fall rekommenderar vi dig att ringa vår reception för att få en tid till nybesök för att vi ska kunna göra en ny och grundlig undersökning.

Ryggcentrum Lund

Vi behandlar bland annat ryggvärk, ischias, nackspärr, ryggskott, nack- och huvudvärk, migrän, axelvärk med kiropraktik. Vanliga orsaker till ont i ryggen samt nackbesvären kan vara långvarig felbelastning, dåliga lyft, idrottsskador, våld och trauman mot rygg och leder, stress och en kombination av livsstils problem som t e x för lite regelbunden motion.

Stötvågsbehandling är effektiv mot besvär från senfästen som t e x ont i axel av senförändringar eller kalkaxel, hälsporre, tennis- och golfarmbåge, hälseneproblem, behinneinflammation, hoppar- och löparknän. Ibland föreligger flera diagnoser och flera områden måste behandlas för att få bästa resultat. 

Utforska gärna vår hemsida och läs gärna igenom områden som berör dina besvär. Om ni har några frågor är ni alltid välkomna att kontakta oss via e-post eller telefon.

Följ oss på

Öppettider

 

 • Mån-Tors
  08:00 - 12:00
  13:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 12:00
  13:00 - 15:00
 • Helgdagar
  Stängt
 • *Med reservation för ändring vid kurser/utbildning

Samarbetspartners