Ryggcentrum Lund flyttar till nya lokaler

Den 25 maj stänger vi kliniken på vår nuvarande adress för att flytta till ny adress på vävaregatan 19 i Lund.

Måndagen den 28 maj öppnar vi på den nya adressen om allt går enligt planerna. Tanken är att vi kommer att kunna erbjuda ett bredare urvall av terapeuter som tex ortopeder, psykologer samt fysioterapeuter. Det finns även en mindre träningslokal som även kan användas till gruppträning inom Yoga och Mindfulness. Har ni ideér och förslag på vad ni gärna skulle se att vi kan erbjuda i träningsform, så skriv det gärna en kommentar. Välkomna till Ryggcentrum Lund 3.0. Här kommer några bilder. Ha en bra helg allihopa.

Ryggcentrum Lund

Vi behandlar bland annat ryggvärk, ischias, nackspärr, ryggskott, nack- och huvudvärk, migrän, axelvärk med kiropraktik. Vanliga orsaker till ont i ryggen samt nackbesvären kan vara långvarig felbelastning, dåliga lyft, idrottsskador, våld och trauman mot rygg och leder, stress och en kombination av livsstils problem som t e x för lite regelbunden motion.

Stötvågsbehandling är effektiv mot besvär från senfästen som t e x ont i axel av senförändringar eller kalkaxel, hälsporre, tennis- och golfarmbåge, hälseneproblem, behinneinflammation, hoppar- och löparknän. Ibland föreligger flera diagnoser och flera områden måste behandlas för att få bästa resultat. 

Utforska gärna vår hemsida och läs gärna igenom områden som berör dina besvär. Om ni har några frågor är ni alltid välkomna att kontakta oss via e-post eller telefon.

Följ oss på

Öppettider

 

 • Mån-Tors
  08:00 - 12:00
  13:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 12:00
  13:00 - 15:00
 • Helgdagar
  Stängt
 • *Med reservation för ändring vid kurser/utbildning

Samarbetspartners