fbpx
Skip to main content

Om Ryggcentrum Lund

Vår vision på Ryggcentrum Lund är att erbjuda ett brett urval av metoder som riktar sig mot besvär från rörelseapparaten (d.v.s. samspelet mellan leder, muskler och nervsystem) samt förändring av levnadsvanor och bland annat stressrelaterad ohälsa.

Vi är ett team med kiropraktorer, sjukgymnaster, psykolog, massageterapeuter samt Mediyogaterapeut som tillsammans arbetar för att vi bäst ska hitta en lösning för att hjälpa dig.

Ryggcentrum Lund startades i 8 augusti 2010 av kiropraktor Laszlo Halasz. De första åren drevs kliniken som en renodlad kiropraktorverksamhet men genom åren har det tillkommit flera olika terapeuter i teamet. Från och med 28 maj 2018 utökas verksamheten ytterligare i samband med att Ryggcentrum Lund flyttar till nya lokaler på Vävaregatan 19 i Lund. 

Vi eftersträvar att erbjuda hög kompetens, bra service och gott bemötande. Behandlingsmetoderna ska vara baserade på evidens och beprövad erfarenhet samt ständigt uppdateras enligt senaste forskning.

Terapeuterna på kliniken har genom åren haft mer än 100 000 patientbesök. Det har gett oss en bra och bred erfarenhet. Vi sätter stor vikt på kontinuerlig vidareutbildning och engagerar oss även i forskning. Kiropraktor Laszlo Halasz har mer än 23 års erfarenhet som kiropraktor. Genom åren har kiropraktor Laszlo Halasz även varit konsult inom Region Skåne, sakkunnig i frågor avseende behandling av besvär i rörelseapparaten samt även forskat på deltid.

Entre RCL utsida Sol 2

Ingång RCL

Behandlingsrum 2