fbpx
Skip to main content

Formthotics skoinlägg

Fotinlägg för alla typer av skor och fötterFormthotics

Formthotics fotinlägg passar de flesta typer av skor och aktiviteter. Det finns både smala, breda och stötdämpande fotinlägg och din terapeut kommer att utvärdera vilken typ som passar dig bäst, din fot och dina skor. Formthotics kan användas i både vardagsskor, arbetsskor och i olika typer av sportskor.

Hjälper vid smärta

Vi går på hårt underlag varje dag. Det sliter på fötterna, kroppen och kan så småningom utvecklas till funktionsnedsättning och smärta. Med Formthotics i skorna kan man förebygga och reducera smärta i fötter, hälar, underben, knä, höft och rygg.

Förhindrar skador

Skor är massproducerade och passar en genomsnittlig fot. Formthotics är till 100% formad för bara din fot och ger dig det bästa och mest bekväma stöd. På så vis är du mycket väl skyddad mot skador och slitage.

Rekommenderas av läkare

Fot terapeuter, fysioterapeuter, läkare och kiropraktorer över hela världen rekommenderar Formthotics fotinlägg för att det ger optimal support och minskar slitage på kroppen.

Unik Design och Uppbyggnad

Fotinläggen är tillverkade av polyetylenskum med stängda celler och är 3D urfrästa av skumblock. Detta gör att fotinlägget på sin högsta punkt (hålfoten) aldrig blir för hårt och ”låser” därmed inte foten. Fotinläggen värms upp och formas efter dina fötter så att de blir helt anpassade till din fot. Det gör att hela fotsulan får kontakt med underlaget och leder till en förbättrad proprioception. Ett fotinlägg från Formthotics väger endast 19 gram!

Prisuppgifter

Nya sänkta priser från 11 aug 2020

  • 1 par skoinlägg + anpassning 1050 kr (tidigare 1200 kr)
  • 2 par skoinlägg + anpassning 1650 kr (tidigare 1900 kr)                                               

Du kan boka direkt på vår hemsida eller ring 046-4601266 så hjälper vid dig. 

Undersökning och anpassningen av skoinläggen görs av vår massageterapeut Juan Carlos. 

Anpassning av Formthotics skoinägg