fbpx
Skip to main content

Stötvågsbehandling av axeln

Har du problem med din axel? Känner du smärta, stelhet eller nedsatt rörlighet? Har du fått diagnosen kalkaxel, impingement eller tendinos? Då kan stötvågsbehandling vara lösningen för dig!

Stötvågsbehandling är en modern och effektiv metod som använder sig av högfrekventa ljudvågor för att stimulera läkning och minska inflammation i skadade senor och muskler. Behandlingen är icke-invasiv, säker och har få biverkningar. Flera studier har visat att stötvågsbehandling kan ge goda resultat vid olika typer av axelbesvär, särskilt när det finns kalkavlagringar i senorna .

På Ryggcentrum Lund har vi två erfarna och legitimerade kiropraktorer som utför stötvågsbehandling av axeln: Laszlo Halasz och Tanja Sjögren. De har båda lång erfarenhet av att behandla axel- och skuldersmärtor med stötvågsbehandling och andra metoder. De kan hjälpa dig att få en noggrann undersökning, en individuell behandlingsplan och en effektiv rehabilitering.

Om du vill veta mer om stötvågsbehandling av axeln eller boka en tid hos någon av våra kiropraktorer eller ring oss på 046-460 12 66. Välkommen till Ryggcentrum Lund - din klinik för stötvågsbehandling av axeln!

Stötvågsbehandling axel

Kiropraktik något för dig?

 Har du ont i ryggen, nacken eller huvudet? Känner du dig stel, spänd eller stressad? Vill du förbättra din hälsa, hållning och rörlighet? Då kan kiropraktik vara något för dig!

Kiropraktik är en vetenskaplig och beprövad behandlingsform som fokuserar på att återställa och optimera funktionen i kroppens muskler, leder och nervsystem. Genom att undersöka och behandla störningar i dessa system kan kiropraktorn hjälpa dig att lindra smärta, förebygga skador och öka din livskvalitet.

På Ryggcentrum Lund har vi erfarna och legitimerade kiropraktorer som erbjuder individanpassad vård för alla åldrar. Vi har ett helhetsperspektiv på din hälsa och samarbetar med andra vårdgivare vid behov. Vi använder oss av moderna och effektiva metoder som HVLA-manipulation, mjukdelsbehandling, rehabilitering och rådgivning.

 

De vanligaste besvären som vi behandlar är:

- Ryggsmärta, ryggskott och ischias

- Nacksmärta, nackspärr och whiplash

- Huvudvärk, migrän och spänningshuvudvärk

- Axelsmärta, tennisarmbåge och musarm

- Diskbråck, skolios och spondylolistes

- Höftsmärta, knäsmärta och fotledssmärta

 

Om du vill veta mer om kiropraktik och hur det kan hjälpa dig med dina besvär, besök vår hemsida här eller ring oss på 046-211 11 11 för att boka en tid. 

 

Välkommen till Ryggcentrum Lund - din kiropraktor i Lund!

 

Massage som friskvård hösten 2023

Massage som friskvård

 

Massage är en av de äldsta och mest naturliga formerna av friskvård. Det är ett sätt att ta hand om sin kropp och sitt sinne, och förebygga eller lindra olika typer av besvär. Massage kan hjälpa dig att slappna av, minska stress, öka blodcirkulationen, lösa upp spänningar och smärta i muskler och leder, samt förbättra din rörlighet och hållning.

Om du vill unna dig en skön och välgörande massage i Lund, kan du besöka våra massagaterapeuter på Ryggcentrum Lund. Vi erbjuder olika typer av massage, beroende på dina behov och önskemål. Du kan få klassisk djupgående massage med olja, som är bra för att mjuka upp stela och ömma muskler. Du kan också få mobiliserande massage utan olja, som är bra för att öka rörligheten i leder och senor. Båda metoderna utförs av erfarna och utbildade massageterapeuter som har kunskap om anatomi, fysiologi, ergonomi, kost, träning och stresshantering.

Massage på Ryggcentrum Lund går att använda som friskvård. Det betyder att du kan få ersättning från din arbetsgivare för din massagebehandling. Det är ett bra sätt att investera i din hälsa och ditt välbefinnande, och samtidigt spara pengar.

Du kan boka en tid för massage på Ryggcentrum Lund via hemsidan eller genom att ringa 046-460 12 66. Du kan välja mellan 30 eller 45 minuters behandling, och du kan även kombinera din massage med andra tjänster som kiropraktik, fysioterapi, psykologi eller mediyoga.

Vänta inte längre, boka en massage på Ryggcentrum Lund idag! Du kommer inte att ångra dig!

massage 2

Stötvågsbehandling mot hälsporre

Har du ont i hälen?

 

Har du ont i hälen när du går eller springer? Har du fått diagnosen hälsporre och vill bli av med smärtan? Då kan stötvågsbehandling vara något för dig!

Stötvågsbehandling är en effektiv och säker metod som använder akustisk energi för att behandla inflammationer och kalkavlagringar i senor och muskler. Behandlingen stimulerar kroppens egen läkningsprocess och minskar smärtan.

På Ryggcentrum Lund kan du få stötvågsbehandling av erfarna och kompetenta terapeuter som har tillgång till modern utrustning. Du kan även få råd om skoinlägg, träning och andra åtgärder som kan hjälpa dig att förebygga eller lindra hälsporre.

Om du vill veta mer om stötvågsbehandling hälsporre på Ryggcentrum Lund, besök vår hemsida eller ring oss på 046-460 12 66. Du kan även boka en tid direkt via onlinebokning.

Låt inte hälsporren hindra dig från att njuta av livet. Boka en stötvågsbehandling på Ryggcentrum Lund idag!

EMS Plantar fasciopathy Treatment

Välkomma till hösten 2023 på Ryggcentrum Lund

Välkomma till hösten 2023 på Ryggcentrum Lund.

Behöver du hjälp med dina besvär från kropp och själ så finns vi här för dig. På Ryggcentrum Lund finns kiropraktor, fysioterapeut, massageterapeut och psykolog. Bokar gör du enklast på hemsidan www.ryggcentrumlund.se eller ring 046-4601266 på våra öppettider. Vi har även populära Yoga kurser som du kan hitta mer information om på hemsidan. Du kan även göra en intresseanmälan om Yoga kurserna är fullbokad så kontaktar vi dig om det blir en ledig plats.

Entre RCL utsida Sol 2