fbpx
Skip to main content

Sjukgymnast/fysioterapeut sökes

Sjukgymnast/fysioterapeut sökes

Vi söker dig sjukgymnast/fysioterapeut som vill arbeta tillsammans med oss på Ryggcentrum Lund i egen verksamhet, med eller utan etablering!

Ryggcentrum Lund ligger i moderna och fräscha lokaler på Vävaregatan 19 i centrala Lund. Du får tillgång till eget behandlingsrum med brits, träningslokal, dator inkl. journal- och bokningssystem. Vår receptionist tar hand om den dagliga kassahanteringen, bokningar samt annat praktiskt för att din mottagning ska fungera smidigt och att du kan fokusera på att arbeta kliniskt som sjukgymnast/fysioterapeut. 

Du kan ha etablering eller arbeta helt privat med egen prissättning på dina tjänster. Ryggcentrum Lund har även avtal med privata sjukförsäkringsbolag och din verksamhet får möjlighet att få tillgång till dessa patienter. Det är fördel om du har en specialistkompetens, men det inte ett krav. Vi premierar god samarbetsförmåga, empati, kontinuerlig vidareutbildning samt positiv inställning till livet. 

Hyran är omsättningsbaserad. 

Tillträde: april 2024 eller efter överenskommelse

Vi hoppas på att du vill bli en i vårt team med kiropraktorer, massageterapeuter samt psykolog för att hjälpa våra patienter till bättre hälsa och välmående.

Låter det intressant? Skicka en intresseanmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast 29 februari 2024. Ser fram emot din ansökan. 

Med vänliga hälsningar

Laszlo Halasz, verksamhetsansvarig

www.ryggcentrumlund.se

Sjukgymnast rum

Förbättra din komfort med Formthotics Skoinlägg!

Har du problem med fot- eller ryggsmärtor? Formthotics skoinlägg kan hjälpa dig att avlasta dina fötter och rygg! På Ryggcentrum Lund erbjuder vår erfarna massageterapeut, Juan Carlos, skräddarsydda Formthotics skoinlägg för att ge dig den ultimata komforten och stödet du behöver.

Varför välja Formthotics:
✅ Anpassade för dig: Juan Carlos, vår certifierade massageterapeut, skapar individuella skoinlägg som passar just dina fötter och behov.
✅ Förbättrad stötdämpning: Formthotics inlägg ger optimal stötdämpning och minskar belastningen på dina fötter och leder.
✅ Långvarig komfort: Dessa inlägg är kända för sin hållbarhet och komfort, vilket gör dem till en utmärkt investering i din hälsa.
✅ Minskade smärtor: Formthotics skoinlägg kan hjälpa till att minska smärta i fötter, knän, höfter och rygg, vilket förbättrar din livskvalitet.
För att ta steget mot ökad komfort och smärtlindring, boka en konsultation med Juan Carlos på Ryggcentrum Lund idag. Han kommer att skapa skoinlägg som är skräddarsydda efter dina specifika behov.

Ge dina fötter och din kropp den omtanken de förtjänar. Kontakta oss på 046-4601266 eller boka tid här på hemsidan 👣💆‍♂️

Formthotics 2023 10 12

Utnyttja ditt Friskvårdsbidrag innan året är slut!

Behöver du en välförtjänt paus från vardagens stress och spänningar? Varför inte investera ditt friskvårdsbidrag i en avslappnande och hälsofrämjande massage på Ryggcentrum Lund?

Här är varför du borde välja Ryggcentrum Lund för din massageupplevelse:

✨ Erfarna terapeuter: Våra professionella massageterapeuter är experter på att lindra stress, minska muskelspänningar och förbättra ditt allmänna välmående.

💆 Variation i behandlingar: Vi erbjuder ett brett utbud av massagebehandlingar. Vi anpassar behandlingen efter dina behov och önskemål.

🏢 Lugn och avslappnande miljö: Vår moderna och fridfulla klinik är designad för att skapa den perfekta atmosfären för din avkoppling och välbefinnande.

🕒 Flexibla tider: Vi erbjuder bekväma bokningstider som passar dig, så att du enkelt kan hitta en tid som fungerar med ditt schema.

Och det bästa av allt, du kan använda ditt Friskvårdsbidrag för att täcka kostnaden för din massage! Passa på att investera i din hälsa och välmående innan året är slut.

Kontakta oss idag för att boka din massage på Ryggcentrum Lund. Våra massageterapeuter ser fram emot att hjälpa dig att släppa stressen och få en stund av total avkoppling och återhämtning.

📞 Ring oss på 046-4601266 eller besök här på hemsidan

Ge dig själv den gåvan av välbefinnande du förtjänar – boka din massage på Ryggcentrum Lund idag!

Massage 2023 10 12