fbpx
Skip to main content

Massage som friskvård hösten 2023

Massage som friskvård

 

Massage är en av de äldsta och mest naturliga formerna av friskvård. Det är ett sätt att ta hand om sin kropp och sitt sinne, och förebygga eller lindra olika typer av besvär. Massage kan hjälpa dig att slappna av, minska stress, öka blodcirkulationen, lösa upp spänningar och smärta i muskler och leder, samt förbättra din rörlighet och hållning.

Om du vill unna dig en skön och välgörande massage i Lund, kan du besöka våra massagaterapeuter på Ryggcentrum Lund. Vi erbjuder olika typer av massage, beroende på dina behov och önskemål. Du kan få klassisk djupgående massage med olja, som är bra för att mjuka upp stela och ömma muskler. Du kan också få mobiliserande massage utan olja, som är bra för att öka rörligheten i leder och senor. Båda metoderna utförs av erfarna och utbildade massageterapeuter som har kunskap om anatomi, fysiologi, ergonomi, kost, träning och stresshantering.

Massage på Ryggcentrum Lund går att använda som friskvård. Det betyder att du kan få ersättning från din arbetsgivare för din massagebehandling. Det är ett bra sätt att investera i din hälsa och ditt välbefinnande, och samtidigt spara pengar.

Du kan boka en tid för massage på Ryggcentrum Lund via hemsidan eller genom att ringa 046-460 12 66. Du kan välja mellan 30 eller 45 minuters behandling, och du kan även kombinera din massage med andra tjänster som kiropraktik, fysioterapi, psykologi eller mediyoga.

Vänta inte längre, boka en massage på Ryggcentrum Lund idag! Du kommer inte att ångra dig!

massage 2