fbpx
Skip to main content

Sjukgymnast/fysioterapeut sökes

Sjukgymnast/fysioterapeut sökes

Vi söker dig sjukgymnast/fysioterapeut som vill arbeta tillsammans med oss på Ryggcentrum Lund i egen verksamhet, med eller utan etablering!

Ryggcentrum Lund ligger i moderna och fräscha lokaler på Vävaregatan 19 i centrala Lund. Du får tillgång till eget behandlingsrum med brits, träningslokal, dator inkl. journal- och bokningssystem. Vår receptionist tar hand om den dagliga kassahanteringen, bokningar samt annat praktiskt för att din mottagning ska fungera smidigt och att du kan fokusera på att arbeta kliniskt som sjukgymnast/fysioterapeut. 

Du kan ha etablering eller arbeta helt privat med egen prissättning på dina tjänster. Ryggcentrum Lund har även avtal med privata sjukförsäkringsbolag och din verksamhet får möjlighet att få tillgång till dessa patienter. Det är fördel om du har en specialistkompetens, men det inte ett krav. Vi premierar god samarbetsförmåga, empati, kontinuerlig vidareutbildning samt positiv inställning till livet. 

Hyran är omsättningsbaserad. 

Tillträde: april 2024 eller efter överenskommelse

Vi hoppas på att du vill bli en i vårt team med kiropraktorer, massageterapeuter samt psykolog för att hjälpa våra patienter till bättre hälsa och välmående.

Låter det intressant? Skicka en intresseanmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast 29 februari 2024. Ser fram emot din ansökan. 

Med vänliga hälsningar

Laszlo Halasz, verksamhetsansvarig

www.ryggcentrumlund.se

Sjukgymnast rum