fbpx
Skip to main content

Stötvågsbehandling av axeln

Har du problem med din axel? Känner du smärta, stelhet eller nedsatt rörlighet? Har du fått diagnosen kalkaxel, impingement eller tendinos? Då kan stötvågsbehandling vara lösningen för dig!

Stötvågsbehandling är en modern och effektiv metod som använder sig av högfrekventa ljudvågor för att stimulera läkning och minska inflammation i skadade senor och muskler. Behandlingen är icke-invasiv, säker och har få biverkningar. Flera studier har visat att stötvågsbehandling kan ge goda resultat vid olika typer av axelbesvär, särskilt när det finns kalkavlagringar i senorna .

På Ryggcentrum Lund har vi två erfarna och legitimerade kiropraktorer som utför stötvågsbehandling av axeln: Laszlo Halasz och Tanja Sjögren. De har båda lång erfarenhet av att behandla axel- och skuldersmärtor med stötvågsbehandling och andra metoder. De kan hjälpa dig att få en noggrann undersökning, en individuell behandlingsplan och en effektiv rehabilitering.

Om du vill veta mer om stötvågsbehandling av axeln eller boka en tid hos någon av våra kiropraktorer eller ring oss på 046-460 12 66. Välkommen till Ryggcentrum Lund - din klinik för stötvågsbehandling av axeln!

Stötvågsbehandling axel